Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli tesbih görmek

Rüyada renkli tesbih görmek

Rüyada renkli tesbih görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli tesbih gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuların ihmal edilmemesi gerekiyor.

Rüyada renkli tesbih görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli tesbihler görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı renk tesbih görmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine yorulur.

Rüyada sarı renkli tesbih görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor renk tesbih görmek büyük bir işe kavuşacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil renkli tesbih görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah renkli tesbih görmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada tesbihi kaybetmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, umutsuzluğa düşeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments