Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli duvar görmek

Rüyada yeşil renkli duvar görmek

Rüyada yeşil renkli duvar görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkli duvar gördüyseniz:

  • İlerlemenize yardımı olacak ya da olan kişilere takdirinizi göstermenizde fayda var.

Rüyada yeşil renkte duvar görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renk duvar görmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, ileriye gideceğine alamet eder.

Rüyada yeşil renkli duvar görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, para yatıracağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına inanılır.

Rüyada mavi renk duvar görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renkte duvar görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada mavi renkli duvar görmek daha sık bir araya geleceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada sarı renk duvar görmek mutlu olacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı renkli duvar görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments