Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk duvar görmek

Rüyada yeşil renk duvar görmek

Rüyada yeşil renk duvar görmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada yeşil renk duvar gördüyseniz:

  • Maddi başlılklar altında incelenebilecek her konu birbirine karışabilir.

Rüyada yeşil renk duvar görmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renkli duvar görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkte duvar görmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkli duvar görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine delalet eder.

Rüyada sarı renk duvar görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor renk duvar görmek sermayesinin çoğalacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına alamet eder.

Rüyada sarı renkli duvar görmek rızkının da çoğalacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına yorulur.

Rüyada pembe renk duvar görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments