Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli ceket giymek

Rüyada renkli ceket giymek

Rüyada renkli ceket giymek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına delalettir.

Rüyada renkli ceket giymek gördüyseniz:

  • Ruhsal yönde verimli görünüyorsunuz, ilham gücünüzü kullanın.

Rüyada kırmızı renk ceket giymek vefa göstereceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli ceket giymek sevdiği kişiden de ayrılacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, mevlit okutacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli ceket giymek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına inanılır.

Rüyada mor renk ceket giymek çok büyük mutluluklar duyulacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bordo renk ceket giymek ortaklı işlere girileceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil renk ceket giymek aile saadetinin de artacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada siyah renk ceket görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli ceket görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments