Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli hırka görmek

Rüyada renkli hırka görmek

Rüyada renkli hırka görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, borçlarının kapanacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, işinde zarar edeceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine yorulur.

Rüyada renkli hırka gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizden bazıları gerçekten çok fazla şey vaat ediyor olabilir.

Rüyada renkli hırka görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine inanılır.

Rüyada mor renk hırka görmek bereketin ve verimin geleceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil renk hırka giymek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına işarettir.

Rüyada mavi renk hırka görmek başına uğursuz olayların geleceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renk hırka görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine inanılır.

Rüyada gri renk hırka görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, engel teşkil edeceğine yorulur.

Rüyada lacivert hırka görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Rüyada hırka çalmak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments