Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk hırka görmek

Rüyada mor renk hırka görmek

Rüyada mor renk hırka görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor renk hırka gördüyseniz:

  • Belli konular belli bir ilerleme süreci içinde gelişme göstereceğe benziyor.

Rüyada mor renk hırka görmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına yorulur.

Rüyada yeşil renk hırka giymek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına delalet eder.

Rüyada gri renk hırka görmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, kazançlı işler yapılacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına yorulur.

Rüyada mavi renk hırka görmek evlatlarının hayrını göreceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, daha güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil renk hırka görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli hırka görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına rivayet eder.

Rüyada mor renkli elbise giymek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor renk yorgan görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments