Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk hırka görmek

Rüyada yeşil renk hırka görmek

Rüyada yeşil renk hırka görmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, hayatının da zorlaşacağına, her zaman şükür içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil renk hırka gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, yaşadığınız yeri, işle bağlantılı konuları ilgilendiren konularda, yakın zamanda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil renk hırka giymek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk hırka görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, gözyaşı döküleceğine, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mor renk hırka görmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk hırka görmek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli hırka görmek şansın çalışmaya başlayacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada gri renk hırka görmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fıstık yeşili hırka görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil hırka görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments