Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk hırka görmek

Rüyada mavi renk hırka görmek

Rüyada mavi renk hırka görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk hırka gördüyseniz:

  • Duygusal konular eski bir ilişkinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Rüyada mavi renk hırka görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada mavi hırka örmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi bebek hırkası görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine inanılır.

Rüyada yeşil renk hırka görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, zafer ve zenginlik getireceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına yorulur.

Rüyada gri renk hırka görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada renkli hırka görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor renk hırka görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renk hırka giymek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments