Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil portakal yemek

Rüyada yeşil portakal yemek

Rüyada yeşil portakal yemek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil portakal yemek gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar herşeyin bir kenara fırlatılması anlamına gelmiyor.

Rüyada yeşil portakal yemek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine işaret eder.

Rüyada yeşil portakal toplamak çok sevineceği olaylar yaşayacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına işarettir.

Rüyada yeşil kabuklu portakal görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil portakal görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, kendisine olan güveninin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada portakal yemek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mandalina ve portakal yemek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, çevreye karşı itibarın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabuklu portakal yemek çok iyi şeylere, hayırla yad etmeye, sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok tatlı portakal yemek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments