Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil portakal toplamak

Rüyada yeşil portakal toplamak

Rüyada yeşil portakal toplamak yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, güzel günler için yaşayacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, işlerinin ters gideceğine, güç ve kudret kazanacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil portakal toplamak gördüyseniz:

  • Etki tepki yöntemi birlikte çalıştığınız veya bazı konularda beraber ilerlediğiniz kişilerle uyumunuzu test etmenize yardım edebilir.

Rüyada yeşil portakal toplamak aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kişinin rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada portakal çiçeği toplamak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerden portakal toplamak darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada portakal toplamak rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, moral bulacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan portakal toplamak pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada portakal kabuğu toplamak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, ele geçen kazancın azalacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada portakal ağacından portakal toplamak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mandalina portakal toplamak hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments