Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kabuklu portakal görmek

Rüyada yeşil kabuklu portakal görmek

Rüyada yeşil kabuklu portakal görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, başarılarının takdir edileceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kabuklu portakal gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmalısınız.

Rüyada yeşil kabuklu portakal görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına işarettir.

Rüyada portakal kabuğu soymak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayattan her istediğini alacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabuğu soyulmuş portakal görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabuklu portakal yemek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, daha sonra işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada portakal kabuğu toplamak aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada portakal kabuğu yemek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, daha güçlü hale geleceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına delalet eder.

Rüyada portakalı kabuğuyla yemek korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, borca batacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil portakal toplamak eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments