Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok tatlı portakal yemek

Rüyada çok tatlı portakal yemek

Rüyada çok tatlı portakal yemek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, gün yüzü görmeyeceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine rivayet eder.

Rüyada çok tatlı portakal yemek gördüyseniz:

  • Hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Rüyada çok tatlı portakal yemek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada portakal tatlısı yemek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada tatlı portakal yemek hayal kırıklığına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kan portakalı yemek büyük bir özgüven kazanacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine inanılır.

Rüyada portakal toplamak ve yemek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Rüyada portakal dilimi yemek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada dilimlenmiş portakal yemek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına delalet eder.

Rüyada elma ve portakal yemek borçları varsa ödeyeceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments