Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal yemek

Rüyada portakal yemek

Rüyada portakal yemek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada portakal yemek gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile mümkündür.

Rüyada kan portakalı yemek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada portakal tatlısı yemek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına inanılır.

Rüyada portakalı kabuğuyla yemek büyük bir projenin başına geçileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine inanılır.

Rüyada mevsimsiz portakal yemek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyle portakal yemek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tatlı portakal yemek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken portakal yemek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada portakal soyup yemek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments