Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil portakal görmek

Rüyada yeşil portakal görmek

Rüyada yeşil portakal görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, üzüntü yaşamaya işaret etmektedir.

Rüyada yeşil portakal gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklığınız yüzünden bazı önemli hatalar yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil kabuklu portakal görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, dertlerin son bulacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil portakal görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil portakal yemek namının yürüyeceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına işarettir.

Rüyada yeşil portakal toplamak sorunların yakında son bulacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada oruçlu iken portakal yemek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulur.

Rüyada limon portakal görmek kazancının iki kat artacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada birine portakal vermek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada portakal vermek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments