Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mandalina ve portakal yemek

Rüyada mandalina ve portakal yemek

Rüyada mandalina ve portakal yemek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, kazanç kapılarının kapanacağına inanılır.

Rüyada mandalina ve portakal yemek gördüyseniz:

  • Akşama doğru saatlerden itibaren takıntılı düşünceler ön plana çıkabilir.

Rüyada mandalina ve portakal yemek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine alamet eder.

Rüyada portakal mandalina yemek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına yorulur.

Rüyada portakal ve mandalina görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada portakal mandalina görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mandalina portakal toplamak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine alamet eder.

Rüyada portakal mandalina ağacı görmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada mandalina ve portakal görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, ne yöne gideceğine delalettir.

Rüyada mandalina portakal görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments