Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil parfüm görmek

Rüyada yeşil parfüm görmek

Rüyada yeşil parfüm görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına delalettir.

Rüyada yeşil parfüm gördüyseniz:

  • Yardımsever yapıdasınız.

Rüyada yeşil parfüm görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada parfüm sürmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına işarettir.

Rüyada hediye parfüm almak maddi anlamda güç kaybedeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Rüyada pahalı parfüm görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına alamet eder.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak kendi işinin sahibi olunacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek parfümü görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, para ve zaman ayıracağına inanılır.

Rüyada kırık parfüm şişesi görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada parfüm aldığını görmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments