Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfüm aldığını görmek

Rüyada parfüm aldığını görmek

Rüyada parfüm aldığını görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine alamet etmektedir.

Rüyada parfüm aldığını gördüyseniz:

  • Kendinizi politik davranmanızı gerektirecek olayların içinde bulabilirsiniz.

Rüyada parfüm satın aldığını görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına rivayet eder.

Rüyada parfüm aldığını görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, masumluğunu ispat edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine delalettir.

Rüyada parfüm hediye aldığını görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, nasiplerini alacağına tabir olunur.

Rüyada oda parfümü görmek rütbesinin artacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına rivayet eder.

Rüyada güzel parfüm koklamak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine delalet eder.

Rüyada parfüm kokusu duymak kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına işaret eder.

Rüyada parfüm içmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, moralin bozulacağına işarettir.

Rüyada parfüm şişesi almak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments