Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık parfüm şişesi görmek

Rüyada kırık parfüm şişesi görmek

Rüyada kırık parfüm şişesi görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık parfüm şişesi gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada kırık parfüm şişesi görmek kişinin şifa bulacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine rivayet eder.

Rüyada parfüm şişesinin kırıldığını görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada parfüm şişesini kırmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işaret eder.

Rüyada parfüm şişesi almak çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada dolu parfüm şişesi görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada parfüm şişeleri görmek inancının zayıflayacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına inanılır.

Rüyada boş parfüm şişesi görmek sıkıntısından kurtulacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada parfüm şişesini boş görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, yaşamdan istediklerini alacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments