Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye parfüm almak

Rüyada hediye parfüm almak

Rüyada hediye parfüm almak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, onlardan fayda göreceğine, dertlerine çare bulacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, iflasın eşiğine geleceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada hediye parfüm almak gördüyseniz:

  • Belli jestler söz konusu olabilir ya da borçlar ödenebilir.

Rüyada parfüm hediye almak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, işlerindeki karın artacağına, mal ve mülk sahibi olmaya delalettir.

Rüyada hediye parfüm görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada hediye parfüm almak dertlerinin unutulacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada parfüm hediye edildiğini görmek çok büyük başarılar kazanacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada parfüm hediye aldığını görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına delalet eder.

Rüyada parfüm hediye etmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine parfüm hediye etmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada parfüm hediye vermek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments