Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil örtülü türbe görmek

Rüyada yeşil örtülü türbe görmek

Rüyada yeşil örtülü türbe görmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, hayatın düzene gireceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, ağız tadının kaçacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil örtülü türbe gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak oldukça güçlüsünüz.

Rüyada yeşil örtülü türbe görmek pişmanlığa, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada türbe örtüsü görmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada türbe yeşili görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil türbe görmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına işarettir.

Rüyada yeşil türbeyi görmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada yeşil türbeye gitmek kulluk görevini ihmale edeceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil örtü sermek çok hayırlı haberler alacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarın üstünde yeşil örtü görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments