Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil türbe görmek

Rüyada yeşil türbe görmek

Rüyada yeşil türbe görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, dayanışma içinde kalacağına, gıybet edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil türbe gördüyseniz:

  • Aklınızda bulunmasında fayda var.

Rüyada yeşil örtülü türbe görmek büyük başarı kazanacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine yorulur.

Rüyada yeşil türbeye gitmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına yorulur.

Rüyada türbe yeşili görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil türbeyi görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına işaret eder.

Rüyada yeşil türbe görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada şeyh türbesi görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada türbede lokma yemek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına inanılır.

Rüyada türbede uyumak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments