Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil örtü sermek

Rüyada yeşil örtü sermek

Rüyada yeşil örtü sermek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, şeref ve rütbeye, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil örtü sermek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız istendiği gibi yürümeyebilir.

Rüyada yeşil örtü sermek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada masaya örtü sermek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, büyük başarılara imza atılacağına yorulur.

Rüyada yere beyaz örtü sermek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, gönül yaralarının iyileşeceği yorulmaktadır.

Rüyada yatak örtüsü sermek karısı şile arasının çok iyi olacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada masa örtüsü sermek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, ağız tadının bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada yere örtü sermek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine işarettir.

Rüyada beyaz örtü sermek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve yeşil halı sermek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, kötü gidişe dur denileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments