Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil türbeye gitmek

Rüyada yeşil türbeye gitmek

Rüyada yeşil türbeye gitmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine yorulur.

Rüyada yeşil türbeye gitmek gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda bazı endişelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada yeşil türbeye gitmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Rüyada türbe ziyaretine gitmek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, küskünlük yaşanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada türbeye gideceğini görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir türbeye gitmek geriye doğru gideceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada türbeye gitmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza inanılır.

Rüyada türbeye gitmek istemek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Rüyada türbelere gitmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mevlana türbesine gitmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments