Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbe örtüsü görmek

Rüyada türbe örtüsü görmek

Rüyada türbe örtüsü görmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, onun istediği yoldan gideceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada türbe örtüsü gördüyseniz:

  • Maddi iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeşil örtülü türbe görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, umutlarını yitireceğine yorulur.

Rüyada türbe örtüsü görmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada türbe süpürmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada türbeye gideceğini görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, atılım yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada telli baba türbesini görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada türbede olmak kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine alamet eder.

Rüyada türbede kuran okumak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, güzelliklerle dolacağına, mutluluğunun katlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada türbede konuşmak kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments