Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbe yeşili görmek

Rüyada türbe yeşili görmek

Rüyada türbe yeşili görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına inanılır.

Rüyada türbe yeşili gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için sözler vermemelisiniz veya üstesinden gelmesi zor görevleri üstlenmemelisiniz.

Rüyada türbe yeşili görmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine inanılır.

Rüyada yeşil türbeyi görmek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil türbeye gitmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil türbe görmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil örtülü türbe görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada türbeyi süpürmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına inanılır.

Rüyada şeyh türbesi görmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, harcama gücünün artacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada hazreti aliunin türbesini görmek istediği noktalara ulaşacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments