Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı örtü örtmek

Rüyada sarı örtü örtmek

Rüyada sarı örtü örtmek bolluk ve bereket yaşayacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, borçların ödeneceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada sarı örtü örtmek gördüyseniz:

  • Biraz önce olumlu görünen bir durum birkaç saat içinde olumsuz bir hal alabilir.

Rüyada sarı örtü örtmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna alamet etmektedir.

Rüyada başına siyah örtü örtmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı örtü örtmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabeye örtü örtmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada namaz örtüsü örtmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, çok büyük bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada mavi örtü örtmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayalkırıklığı duyacağına, hastalıklarını yeneceğine rivayet eder.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments