Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı örtü örtmek

Rüyada kırmızı örtü örtmek

Rüyada kırmızı örtü örtmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına delalettir.

Rüyada kırmızı örtü örtmek gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak kişiler ya da arkadaşların samimiyetsizliği söz konusu olabilir.

Rüyada kırmızı örtü örtmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek keyifli olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi örtü örtmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına işaret eder.

Rüyada yeşil örtü örtmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine delalet eder.

Rüyada sarı örtü örtmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine inanılır.

Rüyada başına örtü örtmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, parasının ve canın güvende olacağına işarettir.

Rüyada başına siyah örtü örtmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine yorulur.

Rüyada namaz örtüsü örtmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, ona emek vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments