Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeye örtü örtmek

Rüyada kabeye örtü örtmek

Rüyada kabeye örtü örtmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, kazançlı adımlar atılacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, işlerinin günden güne açılacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabeye örtü örtmek gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik olumlu gelişmeler olabilir.

Rüyada kabeye örtü örtmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, işlerinin ağırlaşacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı örtü örtmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, aşık olacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine delalet eder.

Rüyada namaz örtüsü örtmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına işaret eder.

Rüyada yeşil örtü örtmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başına siyah örtü örtmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine inanılır.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı örtü örtmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments