Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz örtüsü örtmek

Rüyada namaz örtüsü örtmek

Rüyada namaz örtüsü örtmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, bahtın açılacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, yanlış anlaşılacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaz örtüsü örtmek gördüyseniz:

  • Sonunda, tekerleğin icadından beri ertelediğiniz belli bir konu hakkında karar verebilirsiniz ya da vermeniz gerekebilir.

Rüyada namaz örtüsü örtmek hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada örtü örtmek örtünmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine yorulur.

Rüyada başına siyah örtü örtmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, çeşitleneceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada sarı örtü örtmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, rızkının da çoğalacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil örtü örtmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına alamet eder.

Rüyada başına örtü örtmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, sorunların son bulacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine inanılır.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına rivayet eder.

Rüyada mavi örtü örtmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments