Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabani ördek avlamak

Rüyada yabani ördek avlamak

Rüyada yabani ördek avlamak bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, mevlit okutacağına alamet eder.

Rüyada yabani ördek avlamak gördüyseniz:

  • Diğerleri ne anlatmaya çalıştığınızı, yaşadıklarınızı veya nereden geldiğinizi net şekilde anlamayabilirler.

Rüyada yabani ördek avlamak her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabani hayvan avlamak arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yabani güvercin avlamak çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine delalet eder.

Rüyada yabani ördek görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kendisine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabani ördek yakalamak kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Rüyada ördek avlamak dertlerinin günden güne artacağına, parasına da para ekleyeceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde ördek avlamak kazancının sürekli artacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ördek avlamak sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, karamsar olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments