Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek avlamak

Rüyada ördek avlamak

Rüyada ördek avlamak geniş bir rızka kavuşacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, yeniden bir araya geleceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalet eder.

Rüyada ördek avlamak gördüyseniz:

  • Yolculuk veya yolculuklarla ilgili konularda da şanslısınız.

Rüyada yabani ördek avlamak sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ördek avlamak bir toplantıdan diğerine koşacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ördek avlamak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine inanılır.

Rüyada denizde ördek avlamak hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada kartal avlamak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mızrakla balık avlamak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemide balık avlamak kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına yorulur.

Rüyada atmaca avlamak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments