Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil nar görmek

Rüyada yeşil nar görmek

Rüyada yeşil nar görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, ailesini de mutlu edeceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil nar gördüyseniz:

  • Şans durumunz da sürekli değildir.

Rüyada yeşil nar yemek sevap işlemek için uğraşacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada yeşil nar görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, talihin yüze güleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil nar toplamak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada nar taneleri toplamak el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada birinden nar istemek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada nar suyu içmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine yorulur.

Rüyada cürük nar görmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına yorulur.

Rüyada iki tane nar görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments