Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cürük nar görmek

Rüyada cürük nar görmek

Rüyada cürük nar görmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına yorulur.

Rüyada cürük nar gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanızı veya yeni şeyler deneyimlemenizi sağlayabilecek aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada ağaçta nar toplamak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada nar soymak herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, iyi halin geleceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nar ağaç dikmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, yeni mekânlara gireceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işarettir.

Rüyada bozuk nar görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada nar kesmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde nar görmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan nar yemek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor nar görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, anne baba duası alacağına, yaşamının tazeleneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments