Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane nar görmek

Rüyada iki tane nar görmek

Rüyada iki tane nar görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, huzura kavuşacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane nar gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor durumların sinirlerinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada iri taneli nar görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada nar tanesi yemek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine rivayet eder.

Rüyada tane tane nar yemek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına işarettir.

Rüyada kırmızı nar taneleri görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine işarettir.

Rüyada kırmızı nar tanesi görmek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı taneli nar görmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada nar taneleri toplamak olaylı günler geçireceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tane nar görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments