Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil nar toplamak

Rüyada yeşil nar toplamak

Rüyada yeşil nar toplamak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil nar toplamak gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada yeşil nar toplamak maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada nar taneleri toplamak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı nar toplamak aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada ağaçta nar toplamak çok zor günler geçireceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada nar ve elma toplamak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan nar toplamak sıkıntılarının geçeceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işaret eder.

Rüyada nar toplamak ve yemek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, keder yaşayacağına, hayatının adeta cennete döneceğine alamet eder.

Rüyada nar toplamak hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments