Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar taneleri toplamak

Rüyada nar taneleri toplamak

Rüyada nar taneleri toplamak ağız tadı ile yaşanacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, bilincin artacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalet eder.

Rüyada nar taneleri toplamak gördüyseniz:

  • İstediğiniz yere varabilmek için aşırı harcamalar yapabilir veya anlamsız hareketlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada nar taneleri toplamak geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada nar tanesi yemek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tane nar görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işarettir.

Rüyada iki tane nar görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, geç de olsa huzura erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı taneli nar görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı nar tanesi görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tane tane nar yemek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada iri taneli nar görmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments