Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil muz görmek

Rüyada yeşil muz görmek

Rüyada yeşil muz görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, zor durumda bırakacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, elini haramdan uzak tutacağına inanılır.

Rüyada yeşil muz gördüyseniz:

  • Düşüncesiz davranışlara eğilimlisiniz.

Rüyada yeşil muz görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına yorulur.

Rüyada yeşil muz yemek emeklerin boş yere harcanacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalet eder.

Rüyada muz ve nar görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan muz yemek kırgınlıkların biteceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine işaret eder.

Rüyada dalında muz görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada muz suyu içmek günahların af olacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasayla muz görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada bebeğe muz yedirmek ters giden olayların düzeleceğine, işinde zarar edeceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments