Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında muz görmek

Rüyada dalında muz görmek

Rüyada dalında muz görmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada dalında muz gördüyseniz:

  • Yavaş ilerlemekte fayda var.

Rüyada dalında muz görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada dalından muz koparmak müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, düzenli bir işe girileceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalet eder.

Rüyada dalından muz yemek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, borçların ödeneceğine işaret eder.

Rüyada muz dalı görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, beklentilerine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada olgun muz yemek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine işarettir.

Rüyada yeşil muz yemek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine tabir olunur.

Rüyada muzlu bal görmek işinden evine gidip geleceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına inanılır.

Rüyada kurtlu muz yemek şen kahkahalar atacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments