Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil muz yemek

Rüyada yeşil muz yemek

Rüyada yeşil muz yemek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, işinden çıkarılacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil muz yemek gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı ön planda tutun.

Rüyada yeşil muz yemek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, yüzüne kan geleceğine yorulur.

Rüyada yeşil muz görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada ballı muz yemek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, herkesin yardımına koşacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada muz alıp yemek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada cürük muz yemek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, yaptığı işten çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan muz yemek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken muz yemek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada muzlu puding yemek hem hayatının kurtulacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments