Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muz suyu içmek

Rüyada muz suyu içmek

Rüyada muz suyu içmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada muz suyu içmek gördüyseniz:

  • Bazı olaylardan şüphelenilmesi yerinde olabilir veya bazı konulardan şüphelenmenizi istemeyen kişiler var.

Rüyada muz suyu içmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, rakiplerini yeneceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zorla su içmek sürpriz olayların meydana geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına delalet eder.

Rüyada başkasının evinde su içmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine işarettir.

Rüyada hortumdan su içmek dileklerinin de kabul olacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin avucundan su içmek sağlığının bozulmayacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada oruçken su içmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada karpuz suyunu içmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına delalet eder.

Rüyada kabede zemzem suyu içmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments