Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakımlı görmek

Rüyada bakımlı görmek

Rüyada bakımlı görmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, takdir toplayacak işler yapacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada bakımlı gördüyseniz:

  • Fiziksel ihtiyaçlarda olduğu gibi, manevi veya duygusal ortamlarda da insani prensipleri aklınızda tutun veya ruhsal uyuma daima dikkat edin.

Rüyada yüze bakım yapmak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına işarettir.

Rüyada arkadaşını yoğun bakımda görmek gözyaşı dökeceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada saç bakımı yapmak bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada bakımlı tırnak görmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, stresini atacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini bakımsız görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine delalet eder.

Rüyada bakımlı ev görmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bakımsız olmak çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu duymak bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments