Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakımlı ev görmek

Rüyada bakımlı ev görmek

Rüyada bakımlı ev görmek sıkıntıların sona ereceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, garanti olacak bir yer edineceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada bakımlı ev gördüyseniz:

  • Yer yer kapıldığınız şüphelerin size zarar verebileceğini asla aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada bakım evi görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada bakımlı ev görmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada eve bakım yapmak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Rüyada bakımsız ev görmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza delalettir.

Rüyada bakımsız eve taşınmak insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneyi yoğun bakımda görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu yoğun bakımda görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kendini bakımlı görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments