Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini bakımsız görmek

Rüyada kendini bakımsız görmek

Rüyada kendini bakımsız görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına yorulur.

Rüyada kendini bakımsız gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki çelişkiler, huzursuz olmanıza neden olabilir.

Rüyada güzel bakımlı kadın görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine delalet eder.

Rüyada bakım yaptırmak rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, sorunların ardı ardına geleceğine işarettir.

Rüyada saça bakım yapmak kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına yorulur.

Rüyada bakımsız olmak maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, bereketli bir döneme girileceğine, amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kendini bakımsız görmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, birçok yeni fikir edinileceğine delalettir.

Rüyada bakım yapmak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada babayı yogun bakımda görmek çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada yüze bakım yaptırmak eğitim konusunda bir adım atılacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments