Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakımsız olmak

Rüyada bakımsız olmak

Rüyada bakımsız olmak kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, ekmek bulamayacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bakımsız olmak gördüyseniz:

  • Kafanızı altüst eden meselelerde belli bir sonuca varmalısınız.

Rüyada bakımsız saç görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüze bakım yapmak sevdiği kişilerin mutlu olacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine işaret eder.

Rüyada bakımlı görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu yoğun bakımda görmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada bakımcıya gitmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, daha rahat bir hayatı olacağına, eksiklerinin farkına varacağına işarettir.

Rüyada kardeşini yoğun bakımda görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına alamet eder.

Rüyada bakımlı ayak görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnak bakımı yapmak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments