Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlaya mısır ekmek

Rüyada tarlaya mısır ekmek

Rüyada tarlaya mısır ekmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada tarlaya mısır ekmek gördüyseniz:

  • Sabırlı olmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada tarlada mısır ekmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine işaret eder.

Rüyada tarlaya mısır tohumu ekmek dayanışmanın ve düzenin artacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlaya mısır ekmek sevinç ve mutluluğa, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada tarlaya mısır dikmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini mısır tarlasında görmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına işaret eder.

Rüyada mısır tarlasında olmak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mısır tarlası sulamak zorlukların ve çilelerin azalacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine alamet eder.

Rüyada mısır tarlası görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, endişeli durumların son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments