Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada mısır ekmek

Rüyada tarlada mısır ekmek

Rüyada tarlada mısır ekmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, zenginliğe sahip olacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine inanılır.

Rüyada tarlada mısır ekmek gördüyseniz:

  • Ek gelirler söz konusu olabilir.

Rüyada tarlaya mısır tohumu ekmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada tarlaya mısır ekmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlada mısır ekmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, sermayesinin çoğalacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mısır tarlasından mısır toplamak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada mısır tarlası sulamak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada mısır toplamak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mısır tarlasında olmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada mısır tarlası görmek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments