Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş mısır tarlası görmek

Rüyada kurumuş mısır tarlası görmek

Rüyada kurumuş mısır tarlası görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, o masumların bedduasını alacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş mısır tarlası gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler veya iş birlikleri konusunda kafanızda net olmayan yerler olabilir.

Rüyada kurumuş mısır tarlası görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, hak yemeyeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş mısır görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş tarla görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına yorulur.

Rüyada mısır tarlası görmek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına alamet eder.

Rüyada mısır tarlasına görmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına alamet eder.

Rüyada mısır tarlası kazmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Rüyada tarlaya mısır tohumu ekmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, kazancının da aynı oranda artacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına işarettir.

Rüyada mısır tarlasında olmak anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, büyük bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments