Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır tarlası kazmak

Rüyada mısır tarlası kazmak

Rüyada mısır tarlası kazmak uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, kötü halin son bulacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır tarlası kazmak gördüyseniz:

  • Bir süre yaptıklarınızı gözden geçirmek üzere kendinize zaman ayırmanız gerekebilir.

Rüyada mısır tarlası kazmak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada mısır kazmak moralin bozulacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına yorulur.

Rüyada tarlada toprak kazmak çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalettir.

Rüyada tarla kazmak sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, hanesine bolluk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada ot kazmak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına işarettir.

Rüyada mısır tarlasında mısır toplamak işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kafasını toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada tarlada mısır ekmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, işlerinin tutacağına delalet eder.

Rüyada mısır tarlası sulamak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, duygularının ön plana çıkacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments