Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlaya mısır tohumu ekmek

Rüyada tarlaya mısır tohumu ekmek

Rüyada tarlaya mısır tohumu ekmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, rahat yaşayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, belki ölümler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada tarlaya mısır tohumu ekmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, belli sözler verilebilir ya da sevgi ihtiyacınızı karşılayabilecek ortamlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada tarlaya mısır tohumu ekmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mısır tohumu ekmek eldeki imkanların giderek azalacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, lükse ve konfora kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlada tohum ekmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, onu dinleyeceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine rivayet eder.

Rüyada tarlaya tohum ekmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada mısır ekmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya mısır ekmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulur.

Rüyada mısır tohumu görmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada tarlaya tohum ekildiğini görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments