Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mısır sapı görmek

Rüyada yeşil mısır sapı görmek

Rüyada yeşil mısır sapı görmek her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, neşeleneceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mısır sapı gördüyseniz:

  • Miras, nafaka, komisyon, sigorta primi, vergi, kredi, faiz, burs, partnerinizin veya müşterilerinizin gelirlerinde artış, sponsorluk v.b konularda beklentileriniz varsa kolaylıkla karşılandığını görerek şaşırabilirsiniz.

Rüyada yeşil mısır sapı görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, kendine olan güvenini yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mısır sapları görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, düzeninin sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil saplı bıçak görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mısır görmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil mısır koçanı görmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine yorulur.

Rüyada yeşil mısır tarlası görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, zor bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mısır yemek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekin sapı görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments